Sieraden voor de modebewuste vrouw

Marijke Mul· Vier Het Leven · 04/11/2022

Marijke Mul, witgouden, ring, blauw topaas, edelsteen, sieraden, oorbellen, exclusief, haarlem

Sieraden zijn heel persoonlijk. Dat maakt het direct ook lastig om cadeau te geven. Toch zijn vrouwen zeer vereerd met het krijgen van sieraden. Het geeft een speciaal gevoel. Zeker als het een sieraad is dat gegeven wordt tijdens een bijzonder moment in het leven.

Als je een vrouw naar haar sieraden vraagt, krijg je altijd direct te horen: Deze armband heb ik gekregen bij de geboorte van mijn dochter of zoon. Dit is mijn trouwring en met deze ring ben ik gevraagd.

De eeuwigheid en duurzaamheid van sieraden speelt op gevoelsniveau nog eens extra mee. Vaak worden sieraden na overlijden doorgegeven aan kinderen of andere familieleden. Zo koop je sieraden dus ook voor de aankomende generaties. Belangrijk hierbij is dat sieraden qua uitstraling dan ook tijdloos zijn. 

De sieraden van Marijke Mul hebben een uitgesproken stijl, maar zijn enorm tijdloos. Goed draagbaar naast eerder aangekochte sieraden en/of erfstukken. Maar vooral zijn ze perfect voor de modebewuste vrouw.

Ze passen goed bij alle soorten sieraden. Tijdens feesten en partijen, als ook fantastisch bij die spijkerbroek met een blouse. 

Wil je toch nog iets extra veilig zitten bij de aankoop van een sieraad om kado te geven? Dan raden wij je aan om te gaan voor 14 karaat geelgoud en een blauwe edelsteen of een prachtige diamant.

De "Danser sieraden set" met London Blue Topaas en diamant is dan ook een perfecte keuze! Naast de ring is het heel mooi om je trouwring of een rijring mat diamant te dragen. Wedden dat deze sieraden in de smaak vallen?

Collectie 11/02/2020

Danser ringen collectie

Dansend door de winkel en enorm fan van een diversiteit aan muziek, is hier... Lees meer

Collectie 11/02/2020

Lancering sieradencollectie met diepere betekenis

Het ontstaan van een sieradencollectie met diepere betekenis vond plaats tijdens het feestelijke jubileum... Lees meer

het leven 04/02/2020

Mijn interpretatie van emoties

Wij kennen waarschijnlijk allemaal het doorvertel spelletje wel. Eén iemand begint met een... Lees meer

Zoeken

Kun je niet vinden wat je zoekt? Chat, mail of bel ons!