Vacatures

Met 24 jaar ervaring als goudsmid en sieraadontwerpster en 19 jaar als ondernemer is Marijke Mul toonaangevend in haar vakgebied. Haar bedrijf groeit daarbij als kool en daarom kunnen wij wel wat hulp gebruiken. Word jij misschien onze nieuwe collega? Bekijk onze huidige vacatures. 

Naar onze vacatures/stages

Team Marijke Mul

ALLEEN GA JE SNELLER, SAMEN KOM JE VERDER

Onder dit motto werken de mensen bij Marijke Mul graag samen. Een snelgroeiend team heeft de uitdaging om zo goed mogelijk met elkaar samen te werken. Samen heb je meer kennis en kun je meer voor elkaar krijgen. Helpen, ondersteunen en van elkaar leren is daarin heel belangrijk. De werkzaamheden breiden uit, het team dus ook en je werkzaamheden zullen dus steeds verder worden toegespitst in waar ieders kracht ligt. Een uitdaging? Ja, dat is het, maar daardoor juist leuk! We geven niet zomaar op! Niet in de samenwerking, en ook niet in de uitdagingen die sieraden met zich mee kunnen brengen.

uitdagingen

Lezingen

Succesvol ambachtelijk ondernemer Marijke Mul heeft zowel passie voor haar vak goudsmeden als voor ondernemen. Ze geeft daarom lezingen en advies aan collega-ambachtslieden uit allerlei soorten vakgebieden.
Marijke runt meerdere ondernemingen, waaronder haar atelier Goudsmid Juwelier Marijke Mul in Haarlem. Daarnaast is ze druk met de webshop www.sieradeninstijl.nl en ambachtelijk platform Ambacht in Beeld. Deze laatste staat nog in de kinderschoenen, maar daar zal Marijke snel verandering in brengen. Neemt u gerust alvast een kijkje op www.ambachtinbeeld.info  Ze wil namelijk ambachtslieden hiermee ondersteunen in hun ondernemerschap. Hoe kun je je bedrijf optimaal runnen? Hoe speel je je bedrijf in de kijker? En hoe zet je medewerkers in hun kracht? Kortom, hoe zorg je dat je bedrijf gezond is en groeit? Ambachtelijk ondernemen is volgens de ambitieuze goudsmid het mooiste wat er is. Het specialisme van het vak combineren met het runnen van een succesvol bedrijf. Toch hebben veel ambachtslieden het zwaar om het hoofd boven water te houden. Onterecht vindt Marijke, want volgens haar is er nog volop behoefte aan vakmanschap.

Lezing of advies

Biografie

Marijke Mul (1976) is in 1995 afgestudeerd aan de vakschool voor fijn techniek in Schoonhoven. Zij heeft daar haar diploma voor Goudsmid-Juwelier gehaald. Na vijf jaar werken voor een werkgever, heeft zij besloten om haar atelier thuis, waar zij inmiddels ook al anderhalf jaar haar eigen klanten ontving, in januari 2000 te verplaatsen naar Zwanenburg. Daar heeft zij tot en met juli 2007 veel bekendheid gekregen. Vanaf die tijd heeft Marijke zich geheel gericht op de winkel in Haarlem, die zij in december 2003 al opende. In een straat met de uitstraling die past bij het gevoel dat Marijke wil overbrengen, de Gierstraat, heeft zij een winkel/atelier waar rust heerst en de mooiste sieraden worden vervaardigd en tentoongesteld staan. Zij wil hier laten zien dat modern, tijdloos en bijzonder elkaar niet hoeven te bijten.

lees verder
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul