||43||
arrow arrow

Op 10, 11 en 12 maart staan wij met de Marijke Mul collectie op de voorjaarsbeurs Jewels & Watches in het Beatrixgebouw Jaarbeurs aan het Jaarbeursplein in Utrecht. Graag nodigen wij geïnteresseerden uit om ons hier te bezoeken om zo volledig op de hoogte te zijn van de laatste trends en mogelijkheden voor uw klanten.

Het thema van de voorjaarsbeurs Jewels & Watches is dit jaar ‘Klassiek is het nieuwe modern’. Een trend waar ook wij aan meedoen met o.a. de Dansercollectie van Marijke Mul. Kleurrijke stenen dansen bij deze collectie dankzij de flexibele zettingen. Sieraden waarmee iemand zich onderscheid en ondertussen subtiel genoeg voor dagelijks dragen. De diepere betekenis in deze sieradenlijn schuilt in de ontlading van een danser na een succesvol optreden en de liefde van de toeschouwer voor muziek en dans.

Een andere collectie die wij presenteren is de Zonsopgangcollectie. Ook hierbij maken wij gebruik van kleurrijke edelstenen of diamanten. Deze collectie kenmerkt zich door een klassiek ontwerp met een twist, volledig in lijn met het beursthema. De diepere betekenis symboliseert het positieve gevoel aan het begin van een nieuwe dag, net als wanneer je de Zonsopgang aanschouwt.

De derde collectie die wij presenteren op de beurs is de Verwikkeling. Deze sieraden zijn verkrijgbaar in zilver, witgoud, geelgoud en roodgoud. Deze collectie is zeer populair onder consumenten, omdat deze zeer toegankelijk is. Een Verwikkelingssieraad straalt kwaliteit en stijlvolle eenvoud uit. Het zowel een klassiek als een modern ontwerp tegelijk. Precies in lijn met de voorjaarsbeurs en de trends van komend seizoen.

Alle Marijke Mul sieraden zijn uitgevoerd in 18 karaat witgoud, geelgoud en roodgoud, alleen de Verwikkeling wordt op aanvraag ook in 14 karaat gemaakt. Vraag naar verdere mogelijkheden aan een van onze medewerkers in de stand. Tot dan!

ZO 10-03-2019

Reacties

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul