2019 | wij gaan nationaal

||43||
arrow arrow

Tijdens de jaarlijkse voorjaarsbeurs zijn wij aanwezig als exposant. Deze beurs is bereikbaar voor de juweliers en goudsmeden in Nederland en daar buiten.. Wij zullen onze collectie sieraden presenteren en nodigen de juweliers uit om ook een kijkje bij onze stand te nemen.

Het wordt steeds duidelijker dat er plaats is voor een merk als "Marijke Mul" en ook andere juweliers gaan er nu vraag naar krijgen. Dat is heel leuk om te merken. De consument vraagt nu rechtstreeks aan de juwelier naar Marijke Mul sieraden of komen naar Haarlem waar onze brandstore staat. 

Binnen de collectie vind je: de Verwikkeling, de Danser, de Zonsopgang. 

Deze collecties hebben allen hun eigen uitstraling en geven een eigen gevoel mee. Daarnaast zie je binnen iedere collectie een andere doelgroep, maar worden de sieraden ook door en naast elkaar gedragen. Trots! Dat ben ik!!

Afgelopen jaar hebben we weer zulke mooie stappen gemaakt. Stappen die ik aan het begin van het jaar heb ingezet, bleken weer een groot succes te zijn. De eigen collectie is neergezet en gepresenteerd op een prachtige plaats in Overveen. Trots heeft het team hele mooie resultaten geboekt en ik heb gemerkt dat het merk "Marijke Mul" steeds meer merk wordt. We hebben prachtige displays laten maken en voeren de kleuren voor Marijke Mul Design steeds verder door. 

Wij houden u op de hoogte van de toekomstige plaatsen, waar u Marijke Mul Sieraden gaat vinden. 

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul