As hanger met moeder als middelpunt

||43||
arrow arrow

Als je moeder altijd in het middelpunt van jouw leven heeft gestaan, is het heel fijn haar dichtbij je te dragen wanneer ze er helaas niet meer is.

Een hanger met haar as erin verwerkt, welke je dichtbij je hart draagt, is onze vertaling naar dit idee. 

Het kan heel lastig zijn om een mooi en passend sieraad te vinden voor een dergelijke situatie. Het moet namelijk een sieraad zijn die je gevoel en het belang daarvan op de jouw persoonlijke manier verwoordt. 

Daarom gaan wij in zulke gevallen altijd een persoonlijk gesprek aan. De ene keer komen we tot een mooi ontwerp en een andere keer ziet iemand een sieraad die precies de juiste snaar raakt.

Voor het maken van deze hanger is de draagster dit laatste overkomen. Toch hebben we het sieraad nog persoonlijker kunnen maken. De dochter kwam de winkel binnen en haar aandacht werd direct naar één hanger getrokken. Het collier met hanger hebben wij er daarom bij gehaald. Naast het verhaal van mevrouw klopte de hanger en haar gevoel voor dit sieraad precies en kwamen wij tot de conclusie dat er aan de vorm van dit sieraad niets zou moeten veranderen. Het enige verschil; wij hebben hem in goud met diamant gemaakt en met as ingelegd.

Je moeder, een bijzondere vrouw. Staat altijd voor je klaar en je kunt altijd bij haar terecht. Helaas komt er een tijd dat je het zonder haar moet doen. Deze hanger laat zien dat je met haar in je gedachten je eigen middelpunt bent. Rondom de diamant, achter de vlakke ronde rand is het as in de hanger verwerkt. Het is niet zichtbaar, maar zeker aanwezig.

Bij deze hanger hebben een heel aantal dierbaren bijgedragen. Dit sieraad is deels cadeau gegeven door vrienden en familie als verjaardagscadeau. Zo is het niet alleen haar moeder die dichtbij wordt gedragen.

As kan er op verschillende manieren uitzien. Wij vinden het mooi om ook dit vast te leggen op foto voor de klant (zie onderstaand). Zeker als het niet zichtbaar in het sieraad wordt verwerkt, zoals bij deze hanger.

De hanger is bijna klaar. Alleen de buitenste rand met geslepen edelstenen moet er nog omheen worden gelegd (zie onderstaand).

In de volgende blogs kunt u nog meer mogelijkheden en verhalen voor as sieraden lezen en bekijken:

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul