Beste winkel van Haarlem

||43||
arrow arrow

De verkiezing is inmiddels afgelopen en de stemmen zijn geteld!! U vindt Goudsmid Juwelier Marijke Mul op de 4e plaats in het rijtje van de "Beste winkels van Haarlem 2010"

En wij willen u daar hartelijk voor bedanken!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wat is de beste winkel van Haarlem?

Haarlem is al jarenlang één van de meest favoriete winkelsteden van Nederland. In de monumentale binnenstad zijn honderden mooie, trendy en exclusieve winkels gevestigd. Van kledingboetiek tot kookwinkel, van interrieurzaak tot dat-ene-winkeltje-met-die-leuke-spulletjes. Haarlem verrast keer op keer. Dit najaar laten wij jou graag aan het woord. Wat is volgens jou de "beste winkel van Haarlem?"

Naast onze jarenlange ervaring in reparaties van sieraden, het vervaardigen van nieuwe sieraden, het ontwerpen van sieraden naar emotie of bijpassend bij een ander sieraad. ..Zijn wij dit jaar begonnen om door middel van verschillende acties, website en activiteiten u meer deel te laten nemen van ons mooie vak: Goudsmeden. Wat komt hier allemaal bij kijken, hoe werkt het, hoe heten verschillende dingen, technieken enz.. Hiermee hebben wij een start gemaakt en gaan wij zeker door. Wij hopen dat dit bijdraagt tot uw keuze voor ons als "beste winkel van Haarlem"

Begin dit jaar hebben wij een bijeenkomst in de winkel gehad met de Diamantzetter. Hoe word dat nu eigenlijk gedaan, wie is de persoon die daar achter zit? Hoeveel werkt is het? Het is zo klein, kan je dat gewoon met je blote oog of heb je daar een microscoop bij nodig? Hoe houd dat materiaal die steen vast of word het gelijmd? Ons antwoord op de laatste vraag zou zijn, dat wij ontzettend hard gaan lachen, maar die vraag is echt zo gek niet. U heeft bij de bijeenkomst zelf kunnen zien. Nee, de steen word NIET gelijmd. Hij word echt vast gehouden door het materiaal. Zijn wij hierdoor de "beste winkel van Haarlem?"

Een paar maanden geleden zijn wij begonnen met Twitter. Onder de naam @MarijkeMul zijn wij te vinden op twitter. Hierdoor proberen wij u mee te nemen in het dagelijks leven van Marijke Mul. Met fotos, feitjes en gewoon de dagelijkse gang van zaken in korte berichten, laten wij u zien hoe het vak Goudsmid in elkaar zit. Kijk af en toe even op Twitter. Wat moet je allemaal doen om het bedrijf te kunnen runnen, zoals dat er aan de buitenkant uit ziet. Ook de site is aangepast op Twitter en Facebook. U kunt op de eerste pagina onder de grote foto iedere keer de laatste tweet zien. Helpt dit mee om de "Beste winkel van Haarlem" te zijn?

Is het ons team, ons assortiment, de mooie materialen waar we mee werken of is onze ervaring, mooie sieraden, het begrijpen van uw emotie en die verwoorden in een mooi sieraad alleen al de moeite waard om de "Beste winkel van Haarlem" te zijn?

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul