Kunstlijn 2010

||43||
arrow arrow

Kunstlijn 2010

Het ontstaan van een samenwerking tussen twee kunstenaars tijdens de Kunstlijn 2010 in Haarlem brengt bijzondere uitkomsten. Als goudsmid en kunstenaar kun je samen vanuit de materialen gaan kijken om je gevoel om te zetten in een bijzonder kunstwerk. Op 6 en 7 november presenteren wij dan ook samen een kunstwerk van de nieuwe tijd. Muziek uitgebeeld in kunst.

Peter van Borssum Waalkes heeft al jaren ervaring en is volledig werkzaam als kunstenaar. Zijn verfrissende kijk bied meerdere gezichten. Tijdens de kunstlijn 2010 vind ik het erg leuk de winkel om te toveren tot expositie ruimte om u de gelegenheid te bieden zijn werk te leren kennen. De winkel is dan ook zaterdag 6 en zondag 7 november helemaal omgetoverd tot een beelden paleis, waartussen mijn eigen ontwerpen onder het genot van een hapje en een drankje te bezichtigen zijn.

Kunstlijn 2010 is een onderdeel van het werk van Peter van Borssum Waalkes. Hij geeft veel workshops en geeft daarmee u de kans om uw eigen creatieviteit om te zetten is schitterende objecten. Ik heb enige werken van cursisten gezien en ik moet zeggen "Petje af!!" Kijk ook even op zijn website: www.petervanborssumwaalkes.nl

Tijdens de kunstlijn 2010 willen wij ons gezamelijke object presenteren. Een kunststuk over muziek uit de nieuwe tijd. Ik blijf hier natuurlijk erg vaag over. Ik nodig u uit om in de winkel te komen kijken tijdens dit aankomende weekend. Voor mij zal dit de eerste keer zijn dat ik aan deze toonaangevende kunstlijn mee werk. Ik stel de winkel ter beschikking en heb ook nog de eer om samen met deze kunstenaar een mooi product te mogen maken en presenteren.

Ik heb zelf gekozen voor iets draagbaars. Peter van Borssum Waalkes heeft hieromheen een natuurlijke vorm gemaakt. Het sieraad welke u hierin vindt, valt te herleiden naar de nieuwe vorm van muziek. En wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar uw reactie. De kunst van kunst is het losmaken van reacties, emoties en...

Kunstlijn 2010 is een bijzondere. Dit doordat dit evenement word georganiseerd voor de 25e keer. Het is ieder jaar weer een enorm succes gebleken en dit is dan ook nu weer de moeite waard om erop uit te trekken en te gaan bekijken welke mooie objecten, schilderijen, sieraden en andere kunst vormen er weer zijn gemaakt. Kunstenaars overtreffen zich ook dit jaar weer.

Hieronder vind ik het leuk u alvast een klein voorproefje te geven van een paar ontwerpen van Peter van Borssum Waalkes:

Ik nodig u graag uit om dit en nog veel meer moois te komen bewonderen bij mij in de winkel als Chambre damis tijdens de 25e Kunstlijn in Haarlem.

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul