Een nieuwe site, een nieuw tijdperk????

||43||
arrow arrow

Na 12 jaar zelfstandigheid, groeien, hard werken en genieten van alle bezigheden wil je soms ook een beetje rust!! 10 jaar geleden verhuizing van atelier aan huis naar de eerste winkel, 6 jaar geleden de tweede winkel, 2,5 jaar geleden echt afscheid nemen van 1 locatie en volledig storten op de winkel met atelier in de gierstraat. Een heel nieuwe ploeg mensen aannemen, rust creëren. Nu een nieuwe website, de derde in mijn carrière. Als ik mijn eigen gevoel volg, wil ik rust… Maar wil ik dat echt met al deze dingen op een rij. Geniet ik niet ontzettend van alles waar ik mij mee bezig houd. En op de allereerste plaats van het vak waarin ik mij bevind??  Sieraden maken, sieraden ontwerpen, met goud en diamant werken, het gevoel van de klant vertalen in een uniek sieraad…

Mijn ouders gaven altijd al aan: “Marijke, heb het nou niet zo vaak over je werk, daar worden mensen niet blij van!! Er zijn toch ook nog andere dingen!” “Nee”antwoordde ik dan “Mensen vinden het echt interessant, het is ook een interessant en boeiend vak!!” Nu mag ik er eindelijk achter komen of mensen het echt boeiend vinden. Ik ga iedereen deelgenoot maken van mijn boeiende en interessante vak. De afgelopen 12 jaar heb ik gemerkt, dat mensen geïnteresseerd zijn. Dit in de winkel met mensen die het leuk vinden om ons achter in de winkel aan het werk te zien.

Nu komt een nieuw tijdperk. Mijn nieuwe site, waar ik erg trots op ben en vanaf deze plek mijn dank wil uitspreken aan Ewoud en Vincent van INcreatie. Zij hebben mijn gevoel en het gevoel van de winkel met atelier een mooie plek gegeven op het internet. En ik ga BLOGGEN!!! Eindelijk mag ik ongegeneerd over mijn vak praten, schrijven, mensen deelgenoot maken van mijn passie en aansteken met hetzelfde virus!!! Daarmee wil ik direkt de opening maken naar het "ambacht in beeld". Dit zal ik doen door presentaties, lezingen en natuurlijk dit bloggen.

Ik hoop dat jullie er veel plezier van gaan beleven en nodig iedereen uit om te reageren, vragen te stellen, mij uit de dagen en elkaar te inspireren.

Veel liefs Marijke

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul