Goudsmid Marijke Mul iedere zondag open

||43||
arrow arrow

Goudsmid Marijke Mul gaat vanaf heden iedere zondag open. Door het nieuwe beleid van Haarlem waarin word toegestaan dat alle winkels in het Centrum van Haarlem alle zondagen hun deuren mogen openen. Wil ook Goudsmid Marijke Mul u de kans geven om op deze dagen in alle rust een sieraad uit te kunnen zoeken.  

Op de zondag is het mogelijk om sieraden uit de winkel te bewonderen. En een keuze te maken uit de rijke voorraad welke u in de winkel treft. Hierin vindt u zilveren en gouden sieraden welke met zorg zijn uitgezocht op vorm, kwaliteit en prijs. Ook word de handgemaakte collectie in de winkel steeds groter. Goudsmid Marijke Mul maakt veel sieraden in opdracht. Hierdoor heeft u altijd een bijzonder sieraad, welke helemaal bij uw stijl, smaak en persoonlijkheid past. 

Door iedere zondag open te zijn geeft Goudsmid Marijke Mul u de mogelijkheid om samen te komen met uw partner. Dit gaat vanaf de eerste zondag in maart 2012 in. 

Graag horen wij uw reactie. Het is voor ons nieuw om op zondag open te zijn. Kunt u hieronder aangeven of u dit als voordeel ziet? En zou u er gebruik van willen maken mocht u interesse hebben in een sieraad? 

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul