Herfst | De blaadjes brengen mij thuis

||43||
arrow arrow

Mijn gedachten dwarrelen net als deze blaadjes alle kanten op. 

Totdat je tot de conclusie komt dat alles dichterbij is, dan gedacht. Dat je eigenlijk alles in huis hebt en dat daar het grootste geluk te vinden is. 

Alles om mij heen is geregeld en ik vind 'eindelijk' weer eens tijd om creatief te zijn. Veel creativiteit vind plaats op zakelijk vlak en de ontwerpen van de sieraden komen voornamelijk als de mensen hun verhaal tegen mij aanhouden. Dan ineens is er een mooi nieuw sieraad. Een sieraad, volledig passend bij de persoon. Daarnaast is er een prachtig collectie ontstaan en ik krijg steeds vaker de vraag om meer te ontwerpen, maar dan voor de collectie.

Dat doe ik graag, en kies ervoor om wat meer mijn eigen gevoel uit te werken. Net als een songwriter liedjes schrijft voor zijn nieuwe plaat, zich volledig afzondert van de buitenwereld, werk ik ook heel graag alleen!  Mijn persoon trekt wel vaak mensen aan, hierdoor zie ik steeds weer dat er drukte om heen ontstaat en ik dan weer de rust op moet zoeken, om mijn eigen tijd te "bewaken".

's nachts is het dan ook heerlijk rustig en krijg ik veel gedaan. Maar dat houd geen mens vol, dus die balans is nog niet helemaal gevonden. Zolang je maar op de juiste weg bent, komen de momenten in je leven, precies op het punt waar ze zouden moeten vallen. Net als de blaadjes die dwarrelen door de lucht en haast perfect aan elkaar sluitend een nieuwe manier van samenzijn vinden.

Daarnaast vind ik het fijn om met anderen hun gedachten te delen en vraag je dan ook reactie te geven. Samen met jouw gedachten vormen we dan een deel van de nieuwe collectie. Kun je je vinden in mijn verhaal? Of werkt het bij jou juist volledig anders?

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul