Italiaanse beurs

||43||
arrow arrow

Begin september 2010 was er een sieraden beurs in Italië. Voor de nieuwe trends ben ik daar gaan kijken. Er waren 5 hallen vol met mooie sieraden . De ene hal stond vol met verpakkingen, de andere hal met mooie sieraden van kleinere fabrikanten. Ook was er een heel mooie hal met meerdere grote merken. Waaronder de stand van Annamaria Cammilli.

Annamaria Cammilli doet erg veel aan beurzen in het buitenland. Zo staat het merk in Italië, Zwitserland, België, Frankrijk en Hong Kong.

Op deze beurs hebben ze aangegeven iets te zijn veranderd in hun collectie. Ze hebben nu ook sieraden met kleurstenen. Niet alle sieraden zijn in de vorm van bloemen. Zoals dit wel altijd het geval was. Ook zijn er nu ringen, oorbellen en armbanden met kleurstenen ontworpen en vervaardigd. Natuurlijk hebben ze de knipoog naar de natuur erin gehouden. Dit geeft het sieraad een bepaalde stijlvolle uitstraling en klasse. Ik ben speciaal voor Annamaria Cammilli naar de beurs gegaan en heb ook weer een aantal nieuwe modellen en sieraden ingekocht. Deze zijn op dit moment in productie.  Leuk om te weten is dat de sieraden welke nu bij ons in de winkel liggen van dit merk tegen een gereduceerde prijs worden verkocht. Hierover volgt op deze website vanaf 1 oktober nog meer informatie bij de foto’s van Annamaria Cammilli.

Op de beurs heb ik in trends zeker een lijn gezien. Hierin kom je de camee sieraden tegen. Dit word echt een “Hit”. Zo kan ik u laten weten dat er op dit moment voor ons speciaal camee sieraden zullen worden vervaardigd. Deze sieraden zijn van 18 krt rosé goud. Tegen de tijd dat ze in de winkel zijn, volgt hierover ook een blog, dus neem af en toe een kijkje bij mijn blogs of er al meer nieuws te zien is.

Gouden Zuid Zee parels heb ik direct meegenomen en daarvan gaan zijn zelf nieuwe sieraden maken. Ook strengen van zwarte Spinel en bruine zoetwater parels kon ik niet op de beurs laten liggen en worden bij ons in het atelier verwerkt tot de mooiste creaties.

Naast al dit moois, welke ik voor de winkel heb uitgezocht, kwam ik op de beurs in Italië veel rood en witgoud tegen. Het geelgoud is in mindere mate te zien. En wellicht is het leuk als u nog het een en ander in de kast heeft liggen aan geel gouden sieraden, dat wij er eens naar kijken om hier iets anders van te maken. Ik geloof dat u in de winkels de aankomende jaren steeds minder geelgoud zult zien, maar dat er nog zoveel mooie sieraden van te maken zijn.  Wellicht heeft u nog wel een mooie geelgouden ring van oma met een camee, welke u niet meer draagt. De ideeën die ik op de beurs op heb mogen doen zullen met úw sieraden een mooie combinatie vormen tot weer heel nieuwe modellen.

Ook zie je nog steeds heel veel diamant in de aankomende jaren. Zon levenslang natuur product valt dan ook niet weg te denken in de sieraden.  

U begrijpt dat als je op zon beurs plant in je vakantie, dat je niet erg uitgerust terug komt, maar ik kan u verzekeren dat ik vol zit met nieuwe ideeën. En nodig u dan ook graag uit om een afspraak te maken.

Reacties

Kravt 17 Oktober 2018

Wat is de prijs voor deze Annamaria Cammilli sieraad?

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul