Kick // onze horloge man is een waardevolle aanvulling van ons team

||43||
arrow arrow

Wij zijn heel blij met een vakman als Kick van der Weele in ons team!

Na het lezen van een Facebookbericht van het Haarlems Dagblad, werd ik geraakt om eens in gesprek te gaan met deze oud-horlogeman van V&D. Het warenhuis welke niet uit de onderhandelingen kwam voor een doorstart, heeft een paar dagen daarvoor de deuren definitief gesloten. 

Hiermee laat het veel werknemers met een leeg gevoel achter. De reacties op het krantenartikel zijn daarom emotioneel en heftig. Er zijn ineens veel mensen die nooit meer bij V&D een nieuwe batterij kunnen laten verwisselen, en een vakman met oog voor kwaliteit en gevoel voor de klant als Kick staat op straat. Daarop besloot ik in actie te komen.

Horlogevak
Van het jaar 2000 tot 2007 heb ik een juwelierszaak in Zwanenburg gehad. Hier verkocht ik meerdere horlogemerken en verwisselde ik dagelijks veel batterijen. Ik ben daarmee dan ook volledig op de hoogte van de werkzaamheden van Kick. Hopelijk weten mensen mij net als in Zwanenburg en Kick net als bij V&D opnieuw te vinden. Maar dan natuurlijk honderd meter bij V&D vandaan in onze winkel in de Gierstraat.

Media-aandacht
Ik had verwacht dat er in Haarlem aandacht voor Kick zijn nieuwe baan bij ons zou zijn, maar niet in deze mate. We krijgen enorm veel reacties! Het is ontzettend overweldigend en zeer hartverwarmend. Dank iedereen voor deze geweldige support! Daarnaast hebben we een enorme hoeveelheid media-aandacht gehad. Naast de regionale media heeft Kick zijn nieuwe baan ook het landelijke nieuws gehaald. Hopelijk raken meer ondernemers door heel het land zo geïnspireerd om oudere waardevolle vakmensen als Kick aan te nemen.

Horloges en sieraden
Wij zijn vanaf heden in de gelegenheid uw batterijen te vervangen. De horlogebanden kunt u over een week bij ons bewonderen en voor het horloge-assortiment die wij momenteel aan het uitbreiden zijn kunt u binnenkort ook bij ons terecht.
Mijn bedrijf kenmerkt zich echter niet door horloges, maar vooral door handgemaakte sieraden op maat. We ontwerpen persoonlijke sieraden die veelal worden gemaakt voor of na een emotioneel moment in iemands leven, zoals een huwelijk of verlies van een dierbare. Een persoonlijk sieraad laten maken helpt bij de verwerking van een stukje emotie.
Naast persoonlijk ontworpen sieraden hebben wij eigen collecties, maken taxatierapporten en verkopen sieraden van verschillende merken zoals Jeh Jewels en INCRDBL. Zo kunnen wij een compleet beeld bieden voor uw sieraden. Op onze webshop vindt u een klein gedeelte van ons assortiment. Neem voor het complete assortiment een kijkje bij ons in de winkel.

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul