leukste winkelstraat van Nederland

||43||
arrow arrow

De Gierstraat is voor mij de leukste winkelstraat van Nederland omdat:

Sinds 2003 is mijn bedrijf gevestigd in de Gierstraat in Haarlem. Wij zijn gestart met onze werkzaamheden in mei 1998. Dit is niet mijn eerste locatie. In de tijd dat ik nog voor een werkgever werkzaam was, en ik wel reeds als ondernemer ging starten kende ik de Gierstraat wel al. Op mijn 15e kreeg ik een vriendje. Hij woonde in de Gierstraat. Een straat met veel verschillende winkeliers.. Een beddenzaak, een groetenboer, een reisbureau, een delicatesse zaak, een dierenwinkel en een pizzaria. Toendertijd zaten er al zeer gerenomeerde bedrijven in deze straat. En voor mij was het al één van de leukste winkelstraten van Nederland. Maar wat heb je nou helemaal gezien als je 15 bent?? 

Jaren later.. Inmiddels al 3,5 jaar ondernemer. Eerst thuis en daarna in het mooie dorp Zwanenburg, had ik een klant in de winkel die vertelde dat er een mooie hoedenwinkel in de Gierstraat zat. Daar zouden ze dingen doen met hoeden, die ik met sieraden doe.. Ik ben naar deze hoedenwinkel gaan kijken. Ik was nieuwsgierig... Het was een zeer bijzondere ontmoeting. De eerste keer in dit pand kwam er een emotie over mij heen, waarvan ik nu nog steeds niet onder woorden kan brengen waar dat vandaan kwam. Zeer indrukwekkend!! 

Nog weer 1,5 jaar later! Ik wilde graag een winkel erbij.. Een vriendin wees mij erop dat er een pand in de Gierstraat vrij stond. Waarna ik ben gaan kijken. Het was datzelfde pand! Dat pand roept gevoelens op. Het is niet opvallend, maar het voelt goed en past zeker bij mij.. Bij mij en bij mijn mooie ambacht. In de leukste winkelstraat van Nederland stond een pand.. Een pand dat precies bij mij paste. Dat pand dat nog steeds precies bij mij past!

Als je daar eenmaal door gegrepen word, dan moet je je daarvoor inzetten!! Ik kan het niet laten om niet dat stapje harder te lopen voor de straat... Waarom??? Dat vraag je je dan natuurlijk af... 

Ik zal je vertellen waarom de Gierstraat de leukste winkelstraat van Nederland is.

- De Gierstraat is een levendige straat

- De Gierstraat heeft een dorps karakter

- De Gierstraat heeft veel verschillende en kwalitatief hoogstaande winkels

- De Gierstraat is een straat waar fietsverkeer is gedoogd

- De Gierstraat grenst aan de authentieke vijfhoek (een buurt waar je geweest móet zijn)

- De Gierstraat staat voor klantgerichtheid

- De Gierstraat heeft producten die je niet elders vindt

 

Kortom.. De Gierstraat is dé leukste winkelstraat van Nederland  en precies dié straat, waar mijn bedrijf hoort!

 

Als jij dit ook vind, vraag ik je te stemmen op de Gierstraat. Dit kan tot 1 februari 2012 12:00 uur op de site van www.nlstreets.nl

Ik dank je alvast voor je stem op de leukste winkelstraat van Nederland ;)

 

 

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul