Marijke Mul 3.0

||43||
arrow arrow

Het is alweer ruim een jaar geleden dat ik het bedrijf organisatorisch niet meer vond kloppen met de uitstraling naar buiten. Op dat moment hebben Ewoud Budding van Increatie en ik een gesprek gehad waar we de pijnpunten hebben besproken en het idee voor MarijkeMul 3.0 is ontstaan.

Het willen laten zien van mijn eigen collectie, naast de mogelijkheid tot het weerleggen van emotie van de klant in een nieuw sieraad. Reparaties, restauraties en onderhoud aan sieraden. Een bedrijf waar veel verschillende dingen gebeuren, maar dit mijnsinziens niet duidelijk naar buiten komt. Op iedere bijeenkomst wordt ondernemers juist verteld dat je keuzes moet gaan maken. Je zou nog maar 1 ding moeten doen. Daar ligt alleen niet onze kracht. Alles omtrent sieraden, dat is waar wij kwaliteit kunnen brengen. Zo is het idee ontstaan om de verschillende websites binnen 1 nieuwe website te plaatsen.

De nieuwe website bestaat uit 2 websites en 1 webshop waarin de onderdelen van goudsmid Marijke Mul nóg beter tot zijn recht komt en op meerdere vlakken vollediger informatie bevat.
Een productie bedrijf als goudsmid Marijke Mul kan binnen 18 jaar dusdanig uitgroeien dat het niet meer precies helder is wat je doet. Ik heb met deze website het gevoel duidelijker weer te kunnen geven wat wij met elkaar neerzetten.

Website SIERAAD LATEN MAKEN geeft heel duidelijk weer wat wij in de winkel doen, met onze specialiteit; het atelier. Welke soorten diensten u bij ons achter de schermen kunt vinden. Wij doen zoveel meer dan wat je in de winkel ziet. Juist om deze reden merken wij dat er veel klanten vanuit heel Nederland ons weten te vinden.

Website MARIJKE MUL geeft beter dan de vorige website aan dat mijn passie verder gaat dan alleen mijn eigen bedrijf. Ik zet mij graag in voor alle ambachten in Nederland. Mijn expertise en inzichten wil ik graag inzetten om andere ambachtelijke bedrijven ook te laten groeien. Of mijn technische achtergrond gebruiken om nieuwe producten (sieradenmerken) op de markt zijn weg te laten vinden.

Webwinkel SIERADENINSTIJL gaat dit jaar ook een groei door. Wij zien meer dan eerdere jaren dat mensen de winkel komen bezoeken vanuit heel Nederland om een bepaald sieraad toch even in het echt te willen zien. Een sieraad van dergelijke emotie of bedragen wil je toch graag even in de hand voelen en om zien voordat je overgaat tot aankoop. Anders is dit op het moment dat het buiten de landsgrenzen betreft. Ook hier zien wij groei in de verzending naar andere landen.

En nu alweer ruim een jaar verder mag ik trots zijn op dit resultaat! Trots op het team van INCREATIE onder leiding van Ewoud Budding en Vincent Fabris. Trots op de dames Louise Hartveld en Sigrid Heick die zich dit jaar enorm hebben ingezet om tot een prachtig resultaat te komen. Ook de bijdragen van Sueomy vd Hulst en Christianne Wevers die hun blik en zeker ook hun steun hebben gegeven in het gehele proces wordt absoluut gewaardeerd. Uit deze website blijkt maar weer eens dat als je met kwaliteit en passie in je baan staat er veel te bereiken valt.

Reacties

Afra 30 September 2016

Gefeliciteerd Marijke, ziet er professioneel en vooral creatief uit. Heel mooi. Succes met alles!

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul