Social media event 360 graden om

||43||
arrow arrow

Vanmiddag 3 maart 2011 ben ik met Carolin Kloppenburg naar een "social media event 360 graden om" te Blokker geweest. Ik wil jullie graag mijn ervaringen delen!

Ik heb heel veel verschillende mensen gesproken. Het valt mij op dat juist op dit soort bijeenkomsten zoveel mensen komen, die echt iets te vertellen hebben. mensen met inhoud. Mensen die behoorlijk interessante dingen te vertellen hebben! Dat is al een eerste klik! Niet dat ik op één of andere "vrouwen" bijeenkomst ben, waar ik vrouwen tref die heel erg goed met hun bedrijf bezig zijn, maar niet het ondernemersbloed in zich hebben. Ik ben ooit een keer naar zon bijeenkomst geweest en tref dan mensen die het erg leuk en interessant vinden mijn verhaal aan te horen. But whats in it for me??

Nee op dit "social media event 360 graden om" heb ik mensen ontmoet die wel iets te vertellen hebben, waar ik iets van kan leren! Wat nu het verschil maakt daar ben ik nog niet achter, maar dat er kennis uit word gewisseld dat is wel heel erg duidelijk! We hebben verschillende sprekers gehad. Mensen die in mijn beleving werkzaam zijn in verschillende niveaus binnen organisaties en bedrijven. Wat heb ik hieraan als goudsmid? Ik merk dat hun kennis op ander vlak veelal kan worden vertaald naar mijn eigen bedijf! Blijf bij jezelf en verdiep de contacten die je hebt. Of verdiep de gesprekken waar je het over hebt. Wees geïnteresseerd in de persoon tegenover je. Dit zijn een paar handvaten die ik te horen heb gekregen op dit social media event 360 graden om.

Sprekers waar ik echt iets aan heb gehad:

 Zij hebben mij vooral inzicht gegeven in dingen die ik zelf doe en niet doe. Jij bent degene die de contacten legt met je klanten en jij bent dan ook degene die de koppeling binnen je social media branding laat zien.

Als goudsmid ben ik op de juiste weg:

  • ik heb een website
  • ik gebruik mijn blog
  • ik gebruik social media (hyves, twitter, linkedin, facebook)
  • ik gebruik google alerts
  • ik ben op de hoogte van mijn bezoekers aantallen op de website

En nu wil ik nog graag de vertaalslag maken, zodat jij ook een keer bij mij de winkel binnen loopt. komt kijken naar mijn eigen lijn sieraden, maar het vooral ook aandurft om iets speciaals te laten maken. Voor jezelf of voor je vrouw of vriendin. Is het niet het mooiste wat er is om speciaal op de persoon ontworpen sieraad te laten maken. Dit nadat je weet hoe het word gemaakt. je kan volgen via de social media, hoe dit word gedaan. Niet gewoon een sieraad met een verhaal, maar een sieraad met jouw verhaal. Ik neem heel graag de tijd om hier rustig voor te gaan zitten. Je krijgt een nespresso of een kop thee. En in een gesprek van ongeveer 1,5 uur neem ik jouw energie over, ik leer je kennen en dan ontstaat jouw persoonlijke sieraad. Een ervaring die het echt waard is om een keer mee te maken. Lees de reacties van de mensen die dit al hebben mogen ervaren.

Graag wil ik voor vandaag Corrie Oppeneer en Maurice van Bokhoven enorm bedanken voor de organisatie en de ongelooflijke input van dit social media event 360 graden om. U kunt dit op twitter ook volgen op #SME360

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul