Rijk // als goudsmid Marijke

||43||
arrow arrow

Mijn naam is mijn hele leven (38) al Marijke en nu ben ik Ma en voel me Rijk. Rijk met mijn 2 dochters en Rijk als Goudsmid Marijke. Deze meiden zijn mijn sieraden.

Ik ben begonnen als goudsmid in een slaapkamer thuis. Sindsdien heb ik heel wat uren s nachts doorgewerkt. Ik had een droom. En die droom ging altijd over goudsmeden. Mijn passie, mijn kindje... Het leven als Goudsmid en Marijke. "mijn leven"

Na precies 15 jaar ondernemen word ik moeder van een hele lieve eigenwijze dochter. Ik vermoed dat dit het keerpunt in mijn leven gaat zijn. Door haar komst zal ik meer balans moeten gaan vinden in het ondernemen en mijn vrije tijd. De passie zal blijven, maar er mag meer ruimte komen om te genieten van de kleine dingen en hierdoor waarschijnlijk nog mooiere dingen te kunnen maken. Mijn blik open te stellen voor een nieuwe situatie..

Binnen een half jaar na de geboorte van de 1e raak ik wederom zwanger. Oeps.. Dat is best snel.. Maar zeker niet minder gewenst. Toch duurt het even voor ik mij hier een weg in kan vinden. Ik heb immers ook de verantwoordelijkheid over de winkel. En ik begin net een beetje richting de balans te groeien.. De balans in werk en privé... Al is onze oudste een zeer eigenwijs, en makkelijke baby. Eigenlijk kan ik nog steeds doen wat ik wil. Precies zoals ik eigenlijk ook gehoopt had. Ik ben immers ook nog Goudsmid en Marijke. "mijn leven"

Nu er een 2e bij is, is dat wel een ander verhaal. Zij is erg allergisch voor katten, wat de nodige zorg vergt. Gelukkig waren wij er snel achter en konden wij vrij snel handelen,waardoor het huilen snel af kon nemen. Bij zon kleintje is dat zo zielig en direct ook je eerste prio. Het is zelfs voor gekomen dat ik één week geheel niet aan de zaak heb gedacht. Ik heb mij  daar enorm over verbaast en bedenk mij dan ook direct: "Dit wordt dus niet voor niets door al die mensen, die die ervaring reeds hebben gezegd." Eigenwijs als ik ben, had ik dat niet eerder geloofd. Ik ben immers ook nog Goudsmid en Marijke. "mijn leven"

Deze MA voelt zich met deze 2 schatten van dochters heel erg RIJK....!!! En daar mag ik als goudsmid Marijke heel erg blij mee zijn.

Marijke Mul

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul