Shoppingnight 2011

||43||
arrow arrow

Inmiddels is Shoppingnight Haarlem 2011 geweest.. Het was een groot succes!! Wij hopen u volgend jaar ook (weer) te mogen ontvangen.

Shoppingnight 2011 in Haarlem word een spectaculair feest welke u niet mag missen!! 

Haarlem een zeer bijzondere stad. Een stad om echt te gaan winkelen. In één dag niet alles te zien. Nodig eens vaker of zelfs een paar nachtjes doorbrengen. Veel kleine leuke winkelstraten. Met iedere straat een eigen dynamiek. Een winkelstraat waar ook gefietst mag worden. Kijk uit! Je vergaapt je aan de winkels en er rinkelt direct een fietsbel. Unieke plek. Vroeger reed de tram door deze straat. Ik heb het over de Gierstraat!! En in het enige pand waarop nog duidelijk wordt, dat de tram daar ooit heeft gereden. Juist in dat pand bevind zich een ambachtelijk bedrijf. Dit bedrijf ontvangt u graag tijdens de Shoppingnight 2011 op donderdag16 juni. 

Wij zullen klaar zetten een hapje en een drankje! En ieder uur zullen de kortingen hoger oplopen! "Korting??? Dat is nog nooit gebeurt bij Marijke Mul!!"  Inderdaad, dit is de primeur! Op alle sieraden uit de winkel gaat dit gelden. (Helaas kunnen wij geen korting geven op speciale opdrachten.)

Een sieraad in allerlei prijsklassen word nu ook betaalbaar voor u! De goudprijs gaat omhoog, maar deze goudsmid gaan de prijzen tijdens de Shoppingnight 2011 naar beneden. Kom tijdens de Shoppingnight 2011 gewoon even een kijkje nemen, kom gewoon even binnen.

Ook tijdens de modeshow verzorgt Marijke Mul de sieraden. Iets anders dan u gewent bent, dat wel!

De werkzaamheden zijn al in volle gang en er zullen heel wat winkeliers klaar staan om u te ontvangen. Zie hieronder het filmpje over de shoppingnight 2011 in de Gierstraat.

Hoe later op de avond u het komt ophalen, hoe hoger de korting zal zijn!! Kan ik alvast een sieraad voor u apart leggen?

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul