Sieraden met een verhaal op de beurs

||43||
arrow arrow

Op 10, 11 en 12 maart 2019 staan wij met de Marijke Mul Sieradencollectie op de juweliersbeurs Jewels & Watches. Voor het eerst presenteren we officieel ons merk aan een groot publiek met gedegen vakkennis. Dat is niet alleen spannend, maar ook ontzettend leuk!

Emotie op de beurs

Wat de ontwerpen van Marijke Mul onderscheidt is de emotie, verhalen en herinneringen die erachter schuilgaan. Iedereen kan zich op zijn eigen manier herkennen in deze diepere betekenissen.

In onze stand op de beurs communiceren we deze emoties met quotes. De Verwikkelingscollectie staat bijvoorbeeld voor de band tussen twee of meer mensen. Met een quote als ‘Van mijn liefde kom je nooit meer af’ proberen we dit gevoel duidelijk te maken. De Zonsopgangcollectie staat voor het positieve gevoel aan het begin van de dag. Een quote als ‘Goedemorgen zon, wat ben je weer mooi’ maakt dit gevoel duidelijk.

Hoog segment sieraden

Naast de diepere betekenis zijn Marijke Mul sieraden met veel zorg en aandacht met de hand gemaakt. Ook zijn ze gemaakt van materialen van hoge kwaliteit. Deze combinatie zorgt voor sieraden die meer dan een leven lang meegaan. Gezien het segment waarin het merk zich begeeft, mogen klanten dit ook van ons verwachten vinden wij.

Klanten nog beter bedienen

We hopen beursbezoekers de kracht van de Marijke Mul Sieraden en de meerwaarde voor hun klanten te laten zien op de beurs. Hoewel we al bij een aantal juweliers te vinden zijn, willen we klanten nog beter bedienen door de collectie via juweliers toegankelijk te maken.

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul