Trouwbeurs Haarlem

||43||
arrow arrow

De Trouwbeurs gaat weer in Haarlem plaats vinden! Op zondag 30 Januari 2011 zal bij Madame Marlie weer een en al liefde te ervaren zijn. Veel know-how om jullie te vertellen welke bedrijven zullen bijdragen aan die onvergetelijke dag uit jullie leven! En dan is die dag nog niet eens begonnen. Je komt geheel in de sfeer en zou bijna direct de Ambtenaar aan zijn/haar jasje trekken om je daar ter plekke te laten trouwen. (Als die er zou zijn) Alle ingrediƫnten bij elkaar. En dan alleen de beste van de beste bij elkaar gezocht. Van trouwkleding tot trouwboeketten, van fotoreportages tot de uitnodigingskaarten en van de bruidstaart tot en met natuurlijk de trouwringen is alles te vinden bij de Trouwbeurs in Haarlem. Dit mag je niet missen!!!!

Vorige editie was het een daverend succes. Wij hebben in 2009 en 2010 aan meerdere beurzen meegedaan. Sinds wij op deze beurs hebben gestaan, heb ik besloten niet meer aan een andere beurs mee te willen doen. Trouwbeurzen, zijn vaak massaal. Veel bedrijven doen niets anders dan beurzen af gaan en leven daarvan. Dit betekend dat die bedrijven niet veel vernieuwing brengen. Op deze beurs wist ik niet wat mij overkwam. Het feit dat het veel intiemer is, maar zeker niet minder keuze heeft, maakt het heel sfeervol. En is genoeg te zien en zeker vragen te stellen. Alle bedrijven hebben hun eigen expertise, welke ze op een verrassende wijze laten zien. Alleen al de locatie van deze trouwbeurs spreekt voor zich. Een statig pand aan de rand van de Grote Markt in Haarlem, dat is al pure romantiek op zich.

Op de trouwbeurs geven wij als goudsmid alleen een impressie van onze kunnen. Onze expertise ligt op het persoonlijke vlak. Een sieraad is meer dan alleen mooi! Maar zeker bij trouwringen is dit van groot belang. Ze mogen jullie verhaal vertellen... Wat spreekt jullie in elkaar aan? wat is jullie aantrekkingskracht tot elkaar? Hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Ik wil dit allemaal weten om voor jullie de passende ringen te kunnen maken. 

Dit bespreken we natuurlijk niet op de trouwbeurs. Daarvoor plannen we een persoonlijk gesprek van ongeveer 1,5 uur bij ons in de winkel. we gaan dan rustig aan tafel met een kop koffie, of een kop thee de tijd nemen om te kijken wat voor jullie de juiste en passende ringen zullen worden. jullie hebben dan mooi uitzicht op het atelier. Waar al deze mooie ringen dan weer gemaakt zullen worden. op de trouwbeurs geven wij een impressie van de mogelijkheden. Wel kunnen wij daar wat verschillende verhalen vertellen bij de ringen, welke wij alreeds hebben gemaakt voor andere stellen. En dat zijn er veel heel veel.... Maar iedere keer weer anders. Bent u al benieuwd wat er voor u uit zou komen?  

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul