Trouwbeurs Wishful Wedding

||43||
arrow arrow

Trouwbeurs... Trouwen... Wat is dat spannend. Je hebt de ware gevonden en jullie gaan de stap nemen om in het huwelijksbootje te stappen. Vanmorgen zat ik op de bank een boek te lezen. Een waargebeurd verhaal. De hoofdpersoon besloot voor de tweede keer te gaan trouwen. Hij had zijn echt ware liefde gevonden. Op dat moment dwaalden mijn gedachten af naar een gezegde welke je veel hoort: Je trouwdag is de mooiste dag in je leven!!! Ik hoop toch echt dat dit niet klopt. Dit zou als je het letterlijk neemt betekenen dat de dagen erna minder mooi worden. Gelukkig heb ik andere ervaringen gezien en gehoord van de mensen die bij mij hun trouwringen hebben laten ontwerpen en vervaardigen.

De waarheid is dat 95% van de trouwringen bij ons uit eigen atelier komen. Wij ontwerpen op de persoonlijkheid van de klant. Dit laten wij ook weer zien tijdens de trouwbeurs van Wishful Wedding. Deze word gehouden in het prachtige pand van Madam Marlie op de Grote Markt in Haarlem. Afgelopen week ben ik de folders gaan ophalen om in de winkel neer te leggen. En ik ben met open mond door het pand gelopen. Een trouwbeurs hier, is de ultieme manier om te laten zien dat je ook tijdens je huwelijk heel mooie en speciale momenten samen kunt beleven. Ik word iedere keer weer verrast als ik in een oud pand in Haarlem binnen ga. De sfeer, de rust en het charisma wat dat pand uitstraalt is zo adembenemend mooi. Dat je volgens mij zo een trouwerij wilt plannen, Ook al heb je de ware zelfs nog niet gevonden.

Op de trouwbeurs staan allemaal verschillende bedrijven die tesamen een mooie dag voor de bruidsparen kunnen verzorgen. Aan alles is gedacht en hierdoor kun je je, en zeker in dit prachtige pand, al aardig op je eigen bruiloft zien staan. De trouwringen zijn alleen nog niet gemaakt, daarvoor wil ik het bruidspaar toch echt leren kennen. Op de trouwbeurs probeer ik een klein beetje beeld te geven van de mogelijkheden. Maar de ringen worden altijd net even anders. dat maakt mijn vak zo leuk. Ik geniet elke keer weer al ik een paar nieuwe ringen mag ontwerpen. Ik leer weer nieuwe mensen kennen en ook daardoor weet ik zo zeker dat de trouwdag niet alleen de mooiste dag van je leven is. Ik zie zoveel mensen terug en trots laten zien hoe gelukkig ze samen zijn. De mooiste dag begint al bij de trouwbeurs en stopt niet meer, als je dat zelf niet wilt.

Ik nodig iedereen van harte uit om in de sfeer van liefde en romantiek te komen tijdens de trouwbeurs van Wishful Wedding. Willen jullie nog kijken wie er nog meer zijn, dan kan dat op www.trouwbeurshaarlem.nl. In mijn volgende blog zal ik iets meer vertellen over de trouwringen die wij maken. Ik houd jullie nog even nieuwsgierig.

Tot snel Marijke

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul