Goudsmid op twitter

||43||
arrow arrow

Waarom ga je als goudsmid op twitter??

Een antwoord daarop is heel erg makkelijk voor mij. Ik sta voor het geweldig mooie vak, welke ik mag uitoefenen. Ik wil dit op alle mogelijke manieren uitdragen:

  • Door mooie sieraden te vervaardigen
  • Door uw verhaal te verwoorden in het sieraad
  • U te laten vertellen hoe mooi, leuk en interessant mijn vak goudsmeden is
  • Uitleg te geven over wat het goudsmeden inhoud en wat er allemaal bij komt kijken
  • Mensen enthousiast te maken om eens bij een goudsmid binnen te lopen
  • en jonge mensen enthousiast te maken om goudsmid te worden

Twitter geeft mij de mogelijkheid om dit aan u te kunnen vertellen. Volg mij op www.twitter.com/marijkemul

Het voordeel van twitter is dat je als goudsmid een foto kunt maken van een sieraad welke je hebt vervaardigd. Een sieraad waar je met veel plezier aan hebt gewerkt en waarvan je weet dat et straks bij iemand om de vinger gedragen zal worden. Iemand het aan veel meer mensen zal laten zien. Met het erbij vertellen van het bijzondere verhaal over hoe het sieraad tot stand is gekomen.

Vaak zit er in een sieraad een bijzonder verhaal of een gevoel van de klant verwerkt. Dit kan ik via twitter niet helemaal vertellen. Wel kunnen mensen die door mij een sieraad hebben laten maken reageren op een tweet, waardoor er meer interactie komt. Mensen kunnen kun verhaal vertellen, mochten ze dat willen of vertellen hoe bijzonder het is zoiets moois te laten maken door te reageren op een tweet.

Met twitter wil ik als goudsmid u laten vertellen hoe mooi, leuk en interessant mijn vak is. In de winkel ziet u het atelier, waar alle sieraden worden vervaardigd. Hierdoor kunt u al een mooi beeld krijgen van hoe het goudsmeden ofwel sieraden maken in zijn werk gaat. Op het moment dat u zon mooi sieraad draagt, zullen veel mensen dit zien, en vragen of er een verhaal achter zit. De uitstraling van een door een goudsmid vervaardigd sieraad, zal altijd meer aanspreken. Dit komt doordat het met liefde is gemaakt en word gedragen. Vraag gerust in de winkel hoe de sieraden zijn vervaardigd. Leuk om erbij te vertellen als iemand u naar uw speciale nieuwe aanwinst vraagt.

Bij ambacht in beeld, welke ik op dit moment één keer per jaar in de winkel organiseer, wil ik u al op de hoogte brengen van de vele aspecten binnen het goudsmeden. Door ook als goudsmid op twitter u op de hoogte te houden, hoop ik u nog meer op de gedetailleerde aspecten van mijn vak te kunnen wijzen. Het is niet een baan van 9 tot 5 het is een ambacht, een passie!!! Ik ben hier dag en nacht mee bezig. Niet alleen achter de werkbank. Maar zeker ook in mijn hoofd. En met het regelen van evenementen, samenwerking met kunstenaars en andere bedrijven. Daarnaast wil ik op de hoogte blijven met de inovatie van mijn vak. Als goudsmid kun je dus zelf ook via twitter weer nieuwe ideeën opdoen.

Twitter is een jong medium. Hierdoor hoop ik jonge mensen, welke nog op zoek moeten naar een mooi vak, enthousiast te maken voor mijn mooie ambacht. En hoop ik dat zij zullen denken aan de opleiding voor goudsmid.

En natuurlijk hoop ik u een keer in de winkel te zien om een keer te kijken hoe wij als goudsmid achter de werkbank sieraden vervaardigen. Kom gewoon vrijblijvend binnen, maar mocht u dit nog wat te veel van het goede vinden. Volg mij dan gewoon eerst een poos als goudsmid op twitter. www.twitter.com/marijkemul

Kunt u mij onderwerpen geven waarover u meer zou willen weten?

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul