Vriendschap // Persoonlijk ontwerp ring of hanger

||43||
arrow arrow

Een vriendschap van een stoer paar, daar hoort een stoere zilveren combinatie bij. Voor haar een zilveren wikkelring van ronde draad welke is gehamerd om de stoere look nog verder uit te diepen. Voor hem een zilveren wikkel hanger in dezelfde gehamerde uitvoering als de ring. Dan wel wat kleiner en gedragen om een lederen koord.

Dit is een voorbeeld van een stoere zilveren ring met bijpassende zilveren heren sieraad. Een zilveren stoere hanger.

Om je vriendschap te laten zien, aan elkaar.. Maar zeker ook een mooi sieraad te dragen, welke voor jou symbool staat voor jullie liefde of vriendschap. Alvorens ik tot een ontwerp kom, zal ik jouw verhaal aanhoren en er sieraden bij pakken welke aansluiten bij jullie verhaal. Dit kan dus in ieder gesprek anders zijn.. Oh nee: Dit ís in ieder gesprek anders... ;-)

Ik haal veel inspiratie uit jouw verhaal. Jij kan zoveel over jezelf vertellen. Zonder dat je zelf wellicht ook nog maar één richting hebt. Ik haal hem uit jouw verhaal. Dat beloof ik je. En voordat je het weet. ligt er wederom een nieuw ontwerp van een ring, een hanger, een armband of een paar oorbellen.

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul