Winnaars Evenementenring & Evenementenveer 2016

||43||
arrow arrow

Op donderdagavond 17 maart 2016 werd het nieuwe evenementenseizoen van Haarlem officieel geopend tijdens een feestelijke bijeenkomst in De Lichtfabriek. De Evenemenring en Evenementenveer zijn in 2013 ontworpen en vervaardigd door Marijke. Ieder jaar wisselen de sieraden van eigenaar, afhankelijk van wie er wint.

Dit jaar werd de evenementenring gewonnen door De Kunstlijn en de Evenementenveer door Take me to Church van Het Patronaat. We willen de organisatoren van beide evenementen van harte feliciteren!

Gedurende de avond waren er verder verschillende sprekers waaronder de directeur van Haarlem Marketing die het evenementenseizoen in kaart bracht aan de hand van een video. Daarna was het de beurt aan burgemeester Bernt Schneiders met een terugblik op 10 jaar burgemeesterschap van Haarlem. De sprekers werden afgewisseld door muziek, en zo werd de avond ook muzikaal afgesloten.

Het was een zeer feestelijke bijeenkomst waarbij tot het eind de voetjes van de vloer gingen. Gelukkig hebben we de fotos nog:

Foto: Haerlems Bodem.

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul