Gitaarlem // Serious Request 2014

Een jaar geleden werd bekend dat Serious Request met het glazen huis naar Haarlem zou komen. Allerlei ideeën doen de ronde. De werkbank in het glazen huis en daar een paar trouwringen vervaardigen voor het stel dat in het huis in het huwelijk treden, was daar één van. 

Na de kerstmarkt, waar ik voor onze straat de organisatie van in handen had, zat ik in het knusse gezellige café bij ons in de straat te praten met Daan Speelman. De wens om een platvorm in Haarlem te krijgen voor de vele bekende artiesten was groot. Ik had tijdens de kerstmarkt open raam concerten gehouden. Dat was misschien wel een leuk idee voor de Vijfhoek, het aangrenzende gebied midden in het centrum van Haarlem. Pittoresk, knus en een gebied met goede sfeer en uitstraling.

Dat deze hersenspinsels uit zouden groeien tot Gitaarlem wat het nu is; dat had Daan Speelman waarschijnlijk ook niet kunnen denken. De naam Gitaarlem bestond overigens wel al. 

 

Terwijl Gitaarlem meer gaat groeien en bloeien en ik dat op afstand zie gebeuren, blijf ik denken, wat zal ik gaan doen voor Serious Request. En inderdaad de oplossing ligt vaak meer voor de hand dan je verwacht. Het logo van Gitaarlem als speld en hanger. Een zilveren sieraad dat gedragen kan worden door muzikanten. Niet te chique of te groot, maar draagbaar en smaakvol! Een sieraad dat gedragen kan worden door mensen die het platvorm Gitaarlem, de muzikanten en het goede doel een warm hart toe dragen.

 

In ons atelier is iedereen enthousiast en dit helpt mee om een prachtig stukje vakwerk neer te kunnen zetten. Er gaan direct mails en telefoontjes naar leveranciers waar wij mee samen werken. Hierdoor worden kosten bespaart en zal er straks een groter aandeel naar het goede doel van Serious Request kunnen.

Voor de kleine prijsjes van € 45,= en € 30,= heb je én een mooi sieraad én het goede doel gesteunt!

Ze zijn verkrijgbaar bij ons in de winkel, in het Gitaarlemhuis en op onze webshop: www.sieradeninstijl.nl

Ik wens alle artiesten en de organisatie van Gitaarlem nog heel veel plezier in en met hun project en zal tijdens het eind concert zeker aanwezig zijn. De kaarten én CD zijn reeds besteld. Ik ben erbij!!

Heb je al eerder over Gitaarlem gehoord? En kom je ook naar het concert de 23e december?

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul