Hanger van witgouden ring

||43||
arrow arrow

Een hanger maken van een witgouden ring is één van onze specialiteiten. Je draagt het sieraad niet meer en wilt er iets nieuws van laten maken, zodat het weer bij je persoonlijkheid past. Dat is niet zo moeilijk! Kom gewoon een keer ermee langs en wellicht verrassen wij je wel.

Het eerste begin was dit een witgouden ring met een diamant. Deze ring werd niet meer gedragen, dus is de klant bij ons binnen gelopen met de vraag:

Kunnen jullie een gouden hanger maken van mijn witgouden ring?

Natuurlijk kunnen wij dat. Dit is een van onze specialiteiten. Een sieraad hoort niet in een kastje, maar passend bij je persoonlijkheid om je vinger, hals of in je oren.

Met de klant om tafel, bleek roodgoud erg goed bij mevrouw te passen. Tijdens het gesprek heb ik een robijn laten zien. Na de tekening en het gesprek zijn wij op zoek gegaan naar stenen. Maar de robijn, welke ik spontaan in het gesprek heb laten zien, is blijven hangen. Mevrouw gaat toch voor deze keuze.

Wij hebben het ontwerp uitgewerkt op tekening, de stenen erbij gelegd. De diamant zat al in de ring, deze is ook verwerkt in het ontwerp.

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul