Londen en goud

||43||
arrow arrow

Vandaag is er tijdens de Olympische Spelen in Londen een 2e gouden medaille gehaald. En wel met de 100 meter vrij zwemmen. Van harte gefeliciteerd Kromowidjojo!

Zij neemt goud mee naar Nederland. Wij zijn heel hard aan het werk om goud naar Londen te brengen. 2 t/m 5 september is er een internationale beurs in Londen. Hier gaan wij onze eigen lijn sieraden tentoonstellen aan de internationale markt. Mijn ontwerpen, zoals hier te zien bij het kopje sieraden. De oogappeltjes, de zonsopgang, in balans en de wikkeling. Wilt u op de hoogte blijven van de sieraden in deze bijzondere sieraden lijnen, kijk dan af en toe op de website. De fotos worden vernieuwd. De teksten worden er opnieuw bij geplaatst en de site wordt in het engels vertaald. 

Er staat nog veel werk te doen voor eind van deze maand. Het zijn al veel lange dagen om het voor elkaar te krijgen. Het liefst is alles al af, dan kan je er rustig naar verder groeien. Toch weet je van te voren dat het hard werken wordt om alles klaar te hebben. Als ik kijk hoe rustig Kromowidjojo van de buitenkant lijkt, probeer ik om net zo rustig te blijven. Blijkbaar kan je dan je energie het best verdelen en presteren zoals je wilt presteren. Chapeau Kromowidjojo!! En tot straks Londen!!

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul