Moederdag

||43||
arrow arrow

Ik ben nog geen 2 weken geleden zelf moeder geworden. En ik zou het als vrouw en moeder van, nu al leuk vinden om een cadeautje te krijgen op deze dag.

Het hoeft helemaal niet groot te zijn of duur. Het feit dat er even aan gedacht word. Lee Ann is nog niet in staat een tekening te maken. Zo zijn er natuurlijk meer jonge moeders. In de winkel willen wij daar dan ook graag in meedenken. 

Zelf ben ik aan het genieten van mijn nieuwe moederschap. En natuurlijk ook aan het wennen. Het voeden, wanneer kom ik zelf aan mijn slaap toe. Mijn lichaam rust geven om weer op krachten te komen. "Zon bevalling is niet heel dramatisch, maar laat toch wat sporen na." Hiervan moet het lichaam toch een beetje bijkomen. Welke geluidjes staan waarvoor. Of.. Die krampjes, kunnen we daar iets aan doen, want dat is toch wel heel erg zielig. 

Lee Ann is 3 dagen voor mijn 15 jarig ondernemerschap jubileum geboren. Een omslag al zeg ik het zelf. Ik wil en moet meer balans creëren in mijn zakelijk en privé leven. Het altijd aan het werk zijn, zal een weg moeten vinden. En ik zal nog meer begrijpen van de verhalen van jonge ouders. Dit zal zeker ten goede komen aan mijn ontwerpen van de persoonlijke sieraden. Een kind is heel teer en enorm afhankelijk. Dat geeft een heerlijk gevoel! Maar ook zo zijn twijfels. 

Om de geboorte van Lee Ann en het 15 jarig ondernemerschap met u te vieren. Wil ik graag in de maanden Mei en Juni 15% korting* geven op de gehele collectie in de winkel. Vanzelfsprekend geldt dit niet op de lopende orders en niet in combinatie met andere aanbiedingen. 

Dit geldt zeker ook voor de sieraden die nog gekocht worden voor moederdag. Moeder zijn en in het zonnetje gezet worden is dan voor de gever ook een feest. In de winkel hebben wij veel verschillende sieraden tegen verschillende prijzen.

Zilveren armbanden of een paar leuke oorbellen. Dat weet moeder zeker te waarderen. Ik zou er zelf erg blij van worden. TEDORA heeft dan ook hele leuke kralen om en persoonlijke armband helemaal zelf samen te stellen. Zo kan ieder kind bijvoorbeeld 2 kralen geven die zelf uitgezocht zijn. En zal moeder dat altijd zo onthouden. Dit maakt het extra speciaal.

Heb je al een ander cadeau bedacht of eventueel een ontbijtje op bed voorbereid. Dat is natuurlijk ook een enorme verwennerij. Ze zal er ongetwijfeld erg blij mee zijn.

Geniet samen van deze mooie moederdag. Liefs Marijke Mul

* geldt niet op handgemaakte opdrachten en reeds bestelde sieraden. En niet in combinatie met andere aanbiedingen.

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul