Ring vermaken

||43||
arrow arrow

Die erfenis eindelijk om je vinger?!
Bestaande sieraden laten vermaken, hoe werkt dat? 

Best een spannend proces. Begrijpt de juwelier mij wel? Hoeveel kost mij dat? Wat kan er allemaal? Hoe zal ik dit aanpakken?
Heel logisch dat je dit soort vragen te boven schieten. De ring heeft immers een speciale betekenis of heb je al zo lang aan je hand. Dat je daar toch niet zomaar iets anders van laat maken... Toch past hij niet helemaal meer bij je smaak van dit moment. En zou het wel erg leuk zijn om dit anders te laten maken. Zodat het wel weer een geheel word met je (eigen) stijl.

Op dat moment zou ik zeggen: "probeer het eens!!"  

Na het besluit je ring te laten vermaken is het verstandig op zoek te gaan naar een bedrijf die dit voor je kan realiseren. Een persoon die jou begrijpt. Die snapt wat jouw stijl is en waar jij je prettig bij voelt. Je hebt de mogelijkheid een juwelierszaak binnen te stappen. Maar wellicht is het een keer leuk om naar de goudsmid te gaan. Deze persoon is technisch onderlegd en kan je veel informatie geven over het gebruik van het materiaal. Hoe reageert het en wat is er allemaal mee mogelijk. Ook kan deze persoon je veel informatie geven over eventuele edelstenen. Wie weet ook nog wel of er een extra betekenis in het ontwerp kan worden gelegd. Na het ontwerp te hebben besproken kan je je het besluit nemen de ring te laten vermaken.

Vermaken kost tijd.

Dit duurt een paar weken.. Het is immers handwerk en dat vergt enige tijd! Maar dat heb je er vast voor over als je weet dat het een speciaal voor jouw vervaardigd sieraad word. Eén die helemaal aansluit bij je zijn! Die je kan koesteren en misschien kan je er wel een beetje mee kan pronken. Dat mag best!!

Eigenlijk is alles mogelijk. Zie bovenstaande foto voorbeeld van de mogelijkheden.

Wij maken graag een afspraak om eens te bespreken wat er mogelijk is. Vul dan bij contact het formulier in of bel ons even tijdens onze openingstijden.

Reacties

Vincent 21 Mei 2018

Beste Marijke Mijn vrouw heeft een oude gouden trouwring van haar moeder. Haar moeder heeft afgelopen november een zwaar ongeluk gehad en zit sindsdien in een gesloten inrichting omdat ze in 1 klap volledig dement is geworden. Mijn vrouw zou graag de ring laten vermaken zodat ze een stukje van haar moeder altijd bij zich kan dragen. Ik zou haar dit graag willen geven en vroeg me af wat de mogelijkheden zijn? Ze heeft ook nog een andere ring die gebruikt kan worden en heeft een idee van wat ze mooi vind. Moeten we voor de mogelijkheden langskoemen of kunt u alvast wat informatie via de mail geven? Ik hoor het graag van u.

Merthe Jansen 14 Maart 2017

Hallo, Naar aanleiding van een bezoek op uw website heb ik een vraag. Binnenkort is mijn vriend jarig en ik wil graag een bijzonder cadeau aan hem geven. Zijn wens is om een familiering te hebben, ik heb contact op genomen met zijn moeder en via haar heb ik de ringen (4 gram en 5 gram goud) mogen krijgen van zijn beide opa's. Deze mogen vermaakt worden, als de trouwdata maar zichtbaar blijven. Nu ben ik heel erg benieuwd of het mogelijk is dat de trouwdata zichtbaar blijft. Daarnaast zou ik ook heel graag een indicatie willen hebben van een prijs. Graag hoor ik van u. Met vriendelijke groet, Merthe Jansen

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul