Sieraden op een model

||43||
arrow arrow

We hebben vandaag dan ook een hele fijne fotoshoot gehad, waardoor de collectie gezien gaat worden. Wat een prachtig model. Zij heeft vaker voor vooraanstaande sieraden merken mogen poseren en nu voor de nieuwe collectie van Marijke Mul. Hoe trots kun je zijn :-)

Wij hebben allerlei verschillende poses voorbij laten komen. Op de mm is nog niet goed genoeg. Hierna volgt natuurlijk nog een heleboel bewerking, maar de basis is vandaag gelegd. Het is heel tof om zo'n merk geboren te zien worden. Met mensen te werken die allemaal hun eigen expertise hebben. Hierin kan je met elkaar zo'n mooi resultaat bereiken. Het proces naar de lancering toe is een sieraad op zich! Zeker als je met allemaal prachtige diamanten mag werken. De mensen! Met al zijn en/of haar facetten.

De collectie maakt mij trots!

Nadat ik binnen kwam zat ons model voor vandaag al lekker te werken. Ook de fotograaf was zeer geconcentreerd, waarbij er toch een hele losse sfeer hing. Dit is uiteindelijk ook terug te zien in het resultaat. Kijkend naar het lijnen spel voor de camera, die de sieraden straks nóg meer tot zijn recht laten komen. En dat is heel belangrijk. Een sieraad is in het écht altijd het allermooist. Krijg dat maar eens op de gevoelige plaat. 

Zoals mijn fotograaf mij heeft doen vertellen. "Als je naar een sieraad kijkt, zie je het in wel miljoenen beelden tegelijk. Zo ervaar je dat niet, maar dat doen je ogen voor je. Als je naar een foto kijkt, zie je er maar één." Een goede fotograaf kenmerkt zich dan ook door in deze foto het een breder beeld te laten zien, dan je op de foto ziet.

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul