Sieraden op een model

||43||
arrow arrow

We moeten nog even geduld hebben tot het eindresultaat, maar we hebben het idee dat dit een prachtige fotoreportage gaat worden van de Marijke Mul Sieradencollectie op een model. Ons model heeft vaker voor vooraanstaande sieradenmerken mogen poseren en nu voor de nieuwe collectie van Marijke Mul. We zijn enorm trots:-)

Het is heel tof om het sieradenmerk geboren te zien worden op deze manier. Door samen te werken met mensen die hun vaak verstaan en er enthousiast van worden zich continu te verbeteren, ontstaan er steeds mooiere dingen.

Op een foto waarop alleen het product te zien is, is het soms moeilijk in te schatten hoe een sieraad valt. Ook de maat van een ring, collier, paar oorbellen of armband is moeilijk in te schatten zonder context. Daarom gaven wij onze fotograaf opdracht om foto's van de Marijke Mul Sieraden op een model te maken. Een professioneel handmodel was hierbij van enorme meerwaarde. Niet alleen had ze prachtige handen, maar wist ze haar handen ook tot in de fijnste bewegingen aan te passen. Probeer maar eens alleen je ringvinger aan te passen en de rest van je hand stil te houden. Dat is haast niet te doen! Dit model draaide daarentegen haar hand (;-) ) er niet voor om. 

Ook de fotograaf werd gaandeweg het proces steeds creatiever. De twee brachten elkaar duidelijker naar een hoger niveau. Binnenkort laten we hier het resultaat van zien, deze moet eerst nog bewerkt worden. We houden je op de hoogte!

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul