Verloving en trouwen Marijke Mul

1 januari 2013 heeft Remy een zeer romantisch huwelijksaanzoek aan mij gedaan. Hij heeft vanaf de eerste dag gezegd dat als hij een aanzoek zou doen, dan zou dat gebeuren met een ring van aluminium folie. Er zou nooit een ring goed genoeg zijn voor mij. Als vriend van een goudsmid is dit natuurlijk erg lastig. En toch zei ik dan: "Als je dát doet, dan zeg ik nee!"

Tijdens het aanzoek kreeg ik eerst een ring van aluminium folie. Zoals beloofd en ik had al ja gezegd voordat hij het mij überhaupt had gevraagd. Bij het klinken van de champagne 5 minuten later zat dé verlovingsring, een witgouden ring met een mooie, grote diamant om het pootje van het glas. Dat was precies de ring, zoals ik hem graag wilde krijgen. 

Remy heeft hem laten maken door de goudsmeden bij ons in het atelier! Ik had Sueomy en Jody al vaak genoeg ingefluisterd wat ik mooi vind. Ik heb immers al heel veel mooie verlovingsringen mogen ontwerpen en maken. Toch is er maar één die echt bij jou past. En dat had ik al stiekem door laten schemeren. Zij hebben hem bijzonder mooi gemaakt! En dit ook nog eens zo slim stil gehouden voor mij.

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul