video pitch zilveren armband Buddha to Buddha

||43||
arrow arrow

Binnen één week was het voor elkaar! Het ontwerp van een nieuw Showpiece zilveren armband, pitch film als promo, digitale tekening en als winnaar worden uitgekozen uit alle inzendingen.

Klik hier voor de video van mijn pitch: 

Bij de vraag of ik een zilveren armband wilde ontwerpen voor Buddha to Buddha had ik direct een beeld van hoe de armband eruit zou moeten zien. Dit heb ik vaker als ik met mensen aan tafel zit. Ik was bescheiden in mijn ontwerp kunsten. Ik had nooit gedacht dat ik voor Buddha to Buddha een armband kon ontwerpen met hun DNA erin. Daardoor is het extra gaaf dat ik het winnende stuk heb ontworpen.

Wellicht moet je altijd een stukje onzekerheid hebben in je ontwerpen. Of überhaupt in je werk. Dan kan je blijven presteren. Het verhaal van de klant omzetten in een sieraad is mijn passie. Zo bedacht ik, dat als ik dan voor het merk ook een beeld zie over hoe de armband eruit zou moeten komen te zien, dat ik dan met een goede film wel mee kon doen met deze pitch. Ik heb een bericht op FB geplaatst voor hulp van iemand die een film kon maken. Met de juiste film eromheen kon ik de sfeer helemaal neerzetten. En zonder dat zou ik niet mee hebben gedaan.

Sander van Weert van Avalanche Film uit Haarlem reageerde op mijn oproep en stond direct klaar om mij hierbij te helpen. En bovenstaand het resultaat. Ik ben er super trots op. Maar vooral hoe hij binnen zeer korte tijd (binnen één week van ontwerp, tot film, tot stemmen en uitslag van Buddha to Buddha) deze prachtige promo heeft kunnen realiseren.

Vrienden van mij, Daniël Maissan en Maartje Grond, stonden klaar om te figureren en, Bo de Visser hielp mij aan een contact voor een locatie. Zo ontstaat er enorme co-creatie. Niet alleen tussen opdrachtgever Buddha to Buddha en Marijke Mul, maar inmiddels ook bij Avalanche Film en Daniël Maissan en Maartje Grond.

Zeer trots op mijn ontwerp en alle behaalde resultaten tussen alle mensen die hierin betrokken zijn. Heel dankbaar. 

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul