Verwen de moeder in jou

Marijke Mul· Collectie · 05/05/2021

Verwen de moeder in jou

Moederschap;
zo vanzelfsprekend is dat niet

De dag waarop moeders in het zonnetje gezet worden is in aantocht. Een moment waarop Marijke, zelf moeder van 2 jonge dochters, zich altijd weer bewust is van de verhalen die klanten door de jaren heen met haar hebben gedeeld. Naast mooie, helaas ook hartverscheurende verhalen. Verdriet, hartzeer en rouw over het verlies van je eigen moeder, moederschap dat jou niet gegeven is, het loslaten van je kind. Moeder zijn, worden of blijven; zo vanzelfsprekend is dat niet.

Liefde kunnen geven en ontvangen begint bij lief zijn voor jezelf. Ook, of juist, als moeder. Neem eens wat afstand van jezelf en kijk als moeder naar je innerlijke kind. Soms ben je sterk, soms niet. Soms kan je goed luisteren, en soms even niet. Zorg goed voor jezelf en geef jezelf die knuffel. Neem regelmatig wat afstand. Hoe sta je in het leven? Geef jij jezelf wel eens een compliment? Ook al doe je niet alles goed, wees trots op jezelf. Om wie je bent en wat je voor anderen betekent.

Marijke noemt Moederdag daarom weleens gekscherend ‘moeder-jezelf-dag’. Omdat een beetje tederheid al zo’n groot verschil kan maken. Voor jezelf, maar daarmee ook voor je naasten. Tederheid is een daad van geven en geeft je kracht, ook in moeilijkere tijden.

Verwen de moeder in jou

In de Oogappel collectie heeft Marijke tederheid en oneindigheid als belangrijke uitgangspunten genomen. Een collectie over het vasthouden en dragen van de liefde tussen moeder en kind, of je nou vijf of vijftig bent.

Bekijk de Oogappel collectie

 

Wij ontwerpen graag een persoonlijk sieraad voor jou. Om het moederschap te vieren!

Maak een afspraak en deel je verhaal met ons

moeder jezelf dag moederdag liefde kado Oogappel



Geluksmoment 21/04/2020

Het leven is als een sieraad!

Het leven is als een sieraad! Je kunt het zo mooi maken als je... Lees meer

ontwerp 21/04/2020

Ring met eigen diamant

Ons nieuwste handgemaakte sieraad ligt klaar. Wij hebben eigen diamant van de klant verwerkt... Lees meer

Goudsmid 21/04/2020

Familie goud laten omsmelten tot nieuw sieraad.

Familiegoud laten omsmelten tot nieuw sieraad. Die vraag krijg ik heel vaak. Het leukste... Lees meer

Zoeken

Kun je niet vinden wat je zoekt? Chat, mail of bel ons!