ontwerpfase

Een nieuw sieraad ontstaat bij goudsmid en sieraadontwerpster Marijke Mul door de mensen om haar heen en de belangrijke momenten in haar leven. Ze inspireren haar en halen het beste in haar naar boven. Haar sieraden staan voor kwalitatief, innovatief, speels, vrouwelijk, elegant, stijlvol en een mix aan modern en klassiek. Daardoor ontstaat al tijdens de ontwerpfase een tijdloos sieraad van Nederlandse bodem naar een persoonlijk/emotioneel design.

Productieproces

Dagelijks werken Marijke en haar team in het open atelier aan de Gierstraat in Haarlem aan de Marijke Mul collectie en sieraden op maat. De creatie van Marijkes' sieraden vergt creativiteit en vakmanschap. Gelukkig bestaat haar team stuk voor stuk uit talentvolle goudsmeden en dat is te zien aan de kwaliteit en afwerking van de sieraden. Alleen het beste is goed genoeg. Een creatie van Marijke Mul gaat dan ook een leven lang mee. Wel adviseren wij na voltooiing van een sieraad om eens per jaar bij ons langs te komen voor een (gratis) onderhoudsbeurt.

Naast het creĆ«ren van nieuwe sieraden worden in het atelier reparaties en restauraties uitgevoerd. Loop gerust een keer binnen om mee te kijken hoe wij dit doen. We zijn trots op ons vak en leggen graag uit hoe we te werk gaan.

Portfolio

Sieraad design of ontwerp door Marijke Mul geeft emotie weer en maakt het draagbaar. Dit blijkt uit de sieraden van haar hand. Zij probeert dicht bij de persoon te blijven en kan hierdoor als geen ander naar iedere stijl ontwerpen. Dit blijkt uit haar diverse opdrachten. Voor het geboortegeschenk aan Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima voor de geboorte van prinses Catharina-Amalia; hun eerstgeborene. Deze rammelaar is jong en eenvoudig, maar straalt volledige koninklijke klasse uit.

Als u haar gehele portfolio bekijkt ziet u een armband voor Buddha to Buddha en een zilveren evenementenring van Haarlem.

Lijkt het nu dat ze alleen in zilver ontwerpt; dit is zeker niet het geval.  Er zijn reeds duizenden sieraden in goud, platina en titanium van haar hand op de markt. 

Bekijk
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul