ontwerpfase

Een nieuw sieraad ontstaat bij goudsmid en sieraadontwerpster Marijke Mul door de mensen om haar heen en de belangrijke momenten in haar leven. Ze inspireren haar en halen het beste in haar naar boven. Haar sieraden staan voor kwalitatief, innovatief, speels, vrouwelijk, elegant, stijlvol en een mix aan modern en klassiek. Daardoor ontstaat al tijdens de ontwerpfase een tijdloos sieraad van Nederlandse bodem naar een persoonlijk/emotioneel design.

Productieproces

Dagelijks werken Marijke en haar team in het open atelier aan de Gierstraat in Haarlem aan de Marijke Mul collectie en sieraden op maat. De creatie van Marijkes' sieraden vergt creativiteit en vakmanschap. Gelukkig bestaat haar team uit talentvolle goudsmeden en dat is te zien aan de kwaliteit en afwerking van de sieraden. Alleen het beste is goed genoeg. Een creatie van Marijke Mul gaat dan ook een leven lang mee. Wel adviseren wij na aankoop van een sieraad om eens per jaar bij ons langs te komen voor een (gratis) onderhoudsbeurt.

Naast het creĆ«ren van nieuwe sieraden worden in het atelier reparaties en restauraties uitgevoerd. Loop gerust een keer binnen om mee te kijken hoe wij dit doen. We zijn trots op ons vak en leggen graag uit hoe we te werk gaan.

Portfolio

Sieraadontwerpen van Marijke Mul geven op een unieke manier persoonlijke emoties, gebeurtenissen en verhalen weer. Marijke kan zich namelijk als geen ander verplaatsen in andermans verhaal en dit vervolgens vertalen naar een uniek ontwerp. Dit blijkt uit de diversiteit van haar opdrachten op maat. Zo maakte zij bijvoorbeeld het geboortegeschenk voor Prinses Catharina-Amalia. Deze rammelaar is sierlijk, eenvoudig en van hoge kwaliteit. Het eindresultaat straalt koninklijke klasse uit. Ook ontwierp zij een showpiece voor sieradenmerk Buddha to Buddha en de zilveren Evenementenring van Haarlem. Verder heeft ze al talloze verloofden gelukkig gemaakt met prachtige trouwringen op maat, maar schroomt ze ook niet om voor zwaardere situaties te ontwerpen en produceren. Zo maakt ze ook assieraden na overlijden of een nieuw sieraad van een ex-trouwring na een scheiding. Ze werkt daarbij graag met edelstenen en diamanten en maakt vaak gebruik van 'oud' goud.

Bekijk
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul