||43||
||43||
||43||
arrow arrow

MAATWERK SIERADEN

Als opgeleid goudsmid ontwerpt en maakt Marijke Mul al jaren sieraden op maat. Ze ontwerpt voor mensen die iets unieks willen laten maken en baseert zich in dit proces op hun verhaal en emotie om zo tot een bijzonder ontwerp en persoonlijk sieraad te komen. Een ring, collier, armband of oorbel die iemand op het lijf ontworpen is. 

Wat haar in dit proces onderscheidt is het vertalen van iemands emotie, persoonlijkheid en verhaal naar een treffend ontwerp. Of het nu gaat om een paar trouwringen of een sieraad met as erin verwerkt. Iedereen die een Marijke Mul sieraad draagt, herkent zichzelf in het ontwerp. Om dit te bereiken gaat Marijke of één van haar teamleden uitgebreid met een klant in gesprek. 

Vervolgens worden de ontwerpen in Haarlem handgemaakt door vakmensen met passie voor hun ambacht. Ze gebruiken uitsluitend de meest hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde materialen. Dat is niet alleen te zien, maar ook te ervaren aan de kwaliteit. Marijke Mul sieraden gaan bij het juiste onderhoud, meer dan een leven lang mee. 

Afspraak ontwerpgesprek maken.


RAMMELAAR CATHARINA-AMALIA IN OPDRACHT VAN DE PROVINCIE NOORD-HOLLAND

In 2004 heeft Marijke een heel bijzondere opdracht gekregen: het maken van het geboortegeschenk van Provincie Noord-Holland aan Prinses Catharina-Amalia. Dit is uiteindelijk een zilveren rammelaar geworden. 

In deze rammelaar zijn de elementen voor de geboorte van de kroonprinses verwerkt. Bovenop is een parel verwerkt die symbool staat voor de schoonheid en reinheid van de geboorte. U ziet links bovenin de vorm van Nederland in 14 krt geelgoud. Aan de andere zijde bevindt zich de vorm van Argentinië. Deze staan voor de vaderlanden van Willem Alexander en Maxima. Onder staat het wapen van Noord-Holland in 14 krt geelgoud en zilver. Onderin de bal zijn de letters 'C' en 'A' als vorm uitgezaagd voor de resonantie van de klank. De rand in de bol en het wapen van Noord-Holland zijn geheel met de hand gegraveerd. "Catharina-Amalia 7 december 2003".


HAARLEMSE EVENEMENTENRING

De Haarlemse Evenementenring is de wisseltrofee van de Haarlemse Evenementenprijs. Ieder jaar wint er een ander regionaal evenement, waarvan de organisatoren een jaar lang trotse drager van deze ring mogen zijn.

De bovenkant van de ring bestaat uit een bolle plaat, hierin bevindt zich de plattegrond van het centrum van Haarlem. Hier springen 4 sterren uit, 3 in het zilver en 1 in het goud. Deze staan voor kunst, cultuur en vernieuwing. De middelste ster staat voor een mooi podium voor de winnaar. De 4 sterren komen overigens terug in het logo van Haarlem Marketing. De basis van de ring is ontworpen in de letter 'H' van Haarlem. De gouden ringen om de bovenzijde staan voor verbinding en samenwerking.


EIGEN COLLECTIE

Na jaren maatwerk te verrichten inspireerde momenten uit Marijkes eigen leven haar voor een eigen collectie. Dit is steeds verder uitgewerkt tot een uitgebreide luxe, vrouwelijke, speelse en elegante sieradenlijn. Allemaal geïnspireerd op persoonlijke emoties en herinneringen die iedereen herkent. Samen met haar trouwe team verwezenlijkt Marijke haar ideeën. Ze werkt intensief met hen samen om tot het beste resultaat te komen.

Meer informatie Marijke Mul collectie

plaats zelf een reactie
Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul