Geluksroute // 023 Haarlem

||43||
arrow arrow

“Happiness is only real when shared” – John Krakauer (into the wild)

Dit jaar wordt voor de 2e keer de geluksroute georganiseerd in Haarlem, in het weekend van 1 en 2 februari. Er is zo’n  groot verlangen om geluk te delen, vooral in de huidige snelle wereld, dat de geluksroute georganiseerd is. Dit hele initiatief wordt geleid door geluksbrengers, inspirerende mensen die hun geluk en creativiteit willen delen. 

“Het mooiste van ons vak als goudsmid is mensen de deur uit zien lopen, nadat ze hun emotie hebben kunnen laten omzetten in een mooi sieraad. Dat geluk kan ik iedereen gunnen!!”

Geluk is het mooiste bezit in het leven en dat is nu net wat wij als goudsmid willen overdragen aan mensen. Dat is dus ook de reden dat wij met onze creativiteit mensen willen inspireren tijdens deze route, maar ook in het gewone dagelijkse leven.

Wij doen zaterdag 1 februari mee aan de route en Manou Burghout zal van 13:00u tot 16:00u korte inspiratie consulten/ sessies bij ons in de winkel geven, waarbij ze gebruik maakt van edelstenen en boeddhakaarten. Manou coacht en begeleid mensen in de zoektocht naar hun eigen kracht. Dit doet zij in haar praktijk in Amsterdam. Haar motto is: Wat je voelt mag echt zijn.Voor meer informatie is het leuk om haar website eens te bekijken, www.in-sense.nl. Er worden verschillende activiteiten door de hele binnen stad georganiseerd en veel winkeliers hebben leuke acties in petto.


 

Het is toch fantastisch dat er zoveel mensen zijn die elkaar inspireren! Eigenlijk zou je elke dag je geluksroute moeten lopen. Maar kom vooral zaterdag 1 februari bij ons binnen ontvang een zilveren klavertje vier bedel en deel en verspreid je geluk over iedereen die het maar beleven wil.

Wilt u meer weten over de geluksroute in Haarlem of in andere plaatsen. Klik dan nadat u hieronder uw geluksmoment van het afgelopen jaar hebt verteld op de bovenste afbeelding.

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul