Ontwerp Showpiece Buddha to Buddha

||43||
arrow arrow

Ik ben Marijke Mul, goudsmid, ontwerper en ondernemer. Ik ontwerp naar aanleiding van emotie van een persoon of een merk.

Bij dit ontwerp voor Buddha to Buddha kijk ik graag naar merkbeleving, maar zeker ook naar de persoon die het gaat dragen. Voor mij is Buddha to Buddha sexy in de stoerheid. Vooral de eenvoud van het ontwerp versterkt de andere armbanden als het ernaast gedragen zou worden. Het Showpiece, waarom gevraagd is, mag van mij groter, extravaganter dan een eventuele verkoopbare versie van dezelfde armband. 

Een eenvoudige, maar stoere dikke ronde buis rondom de pols doet de persoon die het draagt nog meer tot zijn recht komen. De basis heeft het profiel van het allereerste model “de Batul” Ik maak gebruik van hoogglans gepolijst zilver. Palm hout en leer. De elementen kunnen schuiven over de armband en stuiten op de helft, bij de sluiting en het scharnier, welke tijdens het dragen niet zichtbaar zijn. 1 van de 2 elementen kan er vanaf worden gehaald en desgewenst kan er een ander element voor in de plaats worden om geschoven. (passend bij de persoon die het gaat dragen, hierin zou evt een persoonlijke tekst kunnen worden gegraveerd)

Met mijn ontwerp komt de schoonheid van de persoon nóg meer tot zijn recht.

Bedankt voor je stem.

Marijke Mul

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul