Geboorte sieraad moeder // ring zoon

||43||
arrow arrow

De geboorte geven aan een zoon! Een zeer bijzondere ervaring voor moeder én vader. Een kind ter wereld brengen is bijzonder. Voor vader geeft het een extra dimensie als er een zoon geboren mag worden. Een nieuwe stamhouder, een opvolger in de familie. Deze vader is enorm trots op zijn zoon! Hij loopt glunderend in het rond, sinds hij de trotse papa mag zijn. 

Wij mochten een mooie ring maken voor zijn vrouw ter gelegenheid van de geboorte van zijn zoon. Een plaatje werd als voorbeeld gestuurd. Zoiets moet het worden. Met blauw vanwege de zoon en met 3 ringen, omdat we nu met zijn drieën zijn. Het resultaat mag er zijn!!

Zo kan er op afstand dan ook heel goed een sieraad ontstaan, welke heel kloppend is bij het verhaal, maar zeker ook bij de dame die de ring mag dragen.

Wij zijn op zoek gegaan naar de juiste stenen, hebben de dikte en de productietijd berekend. En zo zijn we er samen met de vader uitgekomen. De ring is een écht geboorte sieraad! Een ring die niet haakt en glad is, zodat moeder hem gewoon kan dragen tijdens het verzorgen van haar zoon. Maar toch is de ring royaal en passend bij moeder, zodat ze zich ook vrouw kan voelen.

Een ontwerp op afstand?

óf

Een afspraak maken?

Reacties

AReoriurgedren 7 Augustus 2018

Pression arterielle est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre coeur bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la prendre facilement de votre corps. https://www.cialispascherfr24.com/acheter-tadalafil-tablets/

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand het laatste nieuws van Marijke Mul